39.7% Tilbud

Raleigh Contour 7sp Fodbremse Dame (Udstillingsmodel)

6.299 DKK 3.799 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Raleigh Contour i en flot model. Tag et skridt op ad kvalitetsstigen og sæt dig i sadlen på denne flotte damecykel. Cyklen har hydroformet aluminiumstel, hvilket vil sige at stellets rør bliver lagt i en form, for derefter at blive udsat for vand under højt tryk, som skaber det unikke rør.

Ryd

Kun 6 stk. tilbage! Cyklerne er udstillingsmodeller. De kan i svingende omfang have lidt ridser og skræmmer. Ring ind, eller kom og bese dem i butikken.

Raleigh står for tradition og kvalitet. Lige siden starten i 1886 har navnet Raleigh været synonym med kvalitetscykler for generationer af danskere. Når du kører på en Raleigh, sender du derfor et klart signal til dine omgivelser om kvalitetsbevidsthed, ro og overskud i hverdagen.

Siden 1937 har Raleigh haft dansk hovedsæde i Østjylland, hvor vi udvikler og fremstiller de cykler, der bringer dig til og fra arbejde, sport, venner, familie og oplevelser. Vi kender og honorerer de høje krav, som det danske klima og en dansk hverdag stiller til din cykel, for vi lever og bor selv i det. Når du vælger en Raleigh, køber du nemlig årtiers know-how inden for dansk cykeldesign og -produktion.

Stel: Hydro formet 6061 Light Alloy.

Fælge: Linus Next.

Gear: Shimano Nexus 7 fodbremse.

Dæk: Bike Attitude 700x37C sort antipuncture med
refleksside.

Kranksæt: 38T alu.

Bremser: Fodbremse og Rullebremse.

Lås: Godkendt Bike Attitude.

Lys: Diode for- og baglys

CX Bremsetype

,

CX Cykelstørrelser

,

CX Gear Antal

CX Geartype

CX Steltype

CX Farver

Silver