Tilbud

Raleigh Contour 7g Dame RB Sort 2016

6.299 DKK 5.699 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Raleigh Contour er en elegant citybike, hvor der ikke er sparet på udstyret. Contour’en er bygget på et let aluminiumsstel, og cyklen har komfort i højsædet med den oprejste kørestilling, de ergonomiske håndtag og den behagelige gel-sadel.

Ryd
Varenummer: Raleigh_Contour_7g_Dame_RB_Sort_2016 Kategorier: , Brand:

Stel: Aluminium

Gear: 7 indvendige Shimano Nexus.

Bremser: Shimano rullebremser for og bag.

Dæk: Bike Attitude 700x32C Antipuncture 3 mm Sort.

Andet: Skærme, støtteben, lås og bagagebærer.

Raleigh står for tradition og kvalitet. Lige siden starten i 1886 har navnet Raleigh været synonym med kvalitetscykler for generationer af danskere. Når du kører på en Raleigh, sender du derfor et klart signal til dine omgivelser om kvalitetsbevidsthed, ro og overskud i hverdagen.

Siden 1937 har Raleigh haft dansk hovedsæde i Østjylland, hvor vi udvikler og fremstiller de cykler, der bringer dig til og fra arbejde, sport, venner, familie og oplevelser. Vi kender og honorerer de høje krav, som det danske klima og en dansk hverdag stiller til din cykel, for vi lever og bor selv i det. Når du vælger en Raleigh, køber du nemlig årtiers know-how inden for dansk cykeldesign og -produktion.

 

Master Cykelstørrelse & Master Raleigh Farve

,