Tilbud

Raleigh Classic de Luxe Plus 3sp Dame - OUTLET

5.499 DKK 3.999 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.OUTLET!Denne vare er stærkt nedsat. Cykler i OUTLET kan ikke købes i vores webshop! Vi anbefaler du kommer og afhenter og betaler i butikken! Ved rentefrit lån gives 10% mindre i rabat!

Classic er bekvem transport med god stil. Tidsløst, klassisk design i kombination med moderne ydelse. Det er Raleigh Classic.

Ryd

1 stk. i str. 52 cm.!
Findes i vores butik på slotsherensvej 103, Vanløse.
Cyklen har ridser!

Raleigh står for tradition og kvalitet. Lige siden starten i 1886 har navnet Raleigh været synonym med kvalitetscykler for generationer af danskere. Når du kører på en Raleigh, sender du derfor et klart signal til dine omgivelser om kvalitetsbevidsthed, ro og overskud i hverdagen.

Siden 1937 har Raleigh haft dansk hovedsæde i Østjylland, hvor vi udvikler og fremstiller de cykler, der bringer dig til og fra arbejde, sport, venner, familie og oplevelser. Vi kender og honorerer de høje krav, som det danske klima og en dansk hverdag stiller til din cykel, for vi lever og bor selv i det. Når du vælger en Raleigh, køber du nemlig årtiers know-how inden for dansk cykeldesign og -produktion.

 

Lette aluminiumsstel og moderne komponenter med helt op til 7 indvendige Shimano-gear giver masser af køreglæde, mens du bevæger dig komfortabelt og bekvemt gennem byen. Classic er den “moderne” Raleigh med et lidt mere fremadskuende udtryk, der dog stadig har klare linjer til den klassiske Raleigh-tradition. Classic er bekvem transport med god stil.

Stel: 6061 aluminium.

Fælge: Dobbeltbundet alu. lakeret i speciel farve.

Gear: Shimano Nexus 3 gear.

Dæk: Bike Attitude 700x40C antipuncture med refleksside.

Bremser: Fodbremse bag og rullebremse for.

Kædeskærm: Special designet Raleigh, halv lukket.

Sadel & håndtag: Speciel designet Raleigh læder sadel og læder håndtag.

Frakkeskåner: Speciel designet Raleigh gennemfarvet.

Lys: Speciel designet “retro” LED forlygte og baglygte.

Master Cykelstørrelse & Master Farve