13.8% Tilbud

Raleigh Classic de Luxe 7g Herre Fodbremse Sort 2016

5.799 DKK 4.999 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Classic de Luxe er en moderne-retro cykel i stilsikre farver. Classic de Luxe’n er udstyret med gode aluminiumskomponenter.

Ryd
Varenummer: Raleigh_Classic_de_Luxe_7g_Herre_Fodbremse_Sort_2016 Kategorier: , , Brand:

Stel: Aluminium

Gear: 7 indvendige Shimano Nexus.

Bremser: Fodbremse bag og rullebremse for.

Dæk: Bike Attitude 700x40C Antipuncture 3 mm.

Andet: Skærme, støtteben, bagagebærer og kædeskærm.

Raleigh står for tradition og kvalitet. Lige siden starten i 1886 har navnet Raleigh været synonym med kvalitetscykler for generationer af danskere. Når du kører på en Raleigh, sender du derfor et klart signal til dine omgivelser om kvalitetsbevidsthed, ro og overskud i hverdagen.

Siden 1937 har Raleigh haft dansk hovedsæde i Østjylland, hvor vi udvikler og fremstiller de cykler, der bringer dig til og fra arbejde, sport, venner, familie og oplevelser. Vi kender og honorerer de høje krav, som det danske klima og en dansk hverdag stiller til din cykel, for vi lever og bor selv i det. Når du vælger en Raleigh, køber du nemlig årtiers know-how inden for dansk cykeldesign og -produktion.

Classic de Luxe er en moderne-retro cykel i stilsikre farver.

Classic de Luxe’n er udstyret med gode aluminiumskomponenter.

 

Master Cykelstørrelse & Master Raleigh Farve

,