44%

Racercykel Udstyrspakke - Specialized

983 DKK 549 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Vi har samlet en lækker racer udstyrspakke med det mest essentielle du har brug for. En super startpakke. Produkterne er fra Specialized og kan benyttes sammen med enhver racercykel. Tre racerslanger i super kvalitet – dækjern – drikkedunk på 770ml – saddeltaske og verdens bedste dunkholder Rib Cage.

Varenummer (SKU): Race Udstyrspakke - Specialized 1 Varekategorier: , , Brand:

Specialized Racer Slange 700×20/28 (3 stk.)
Specialized kvalitets slange. 3 stk.. Specialized cykelslanger er af høj kvalitet og bør være med på farten i dæk og som ekstra slange – hver gang!

Specialized Purist Fixy 770 ml Drikkedunk – Sort
Purist MoFlo-flasken har en et silicium dioxid inderlag, der danner et glaslignende finish, hvilket ikke efterlader en eftersmag, som man kan opleve på billige drikkedunke – selv i varmt vejr er dit vand beskyttet mod bismag.

Specialized Rib Cage II – Sort
Rib Cage II er ikke kun en slank, letvægts flaskeholder, men den er også designet til at være hurtig i vinden. Selvfølgelig udfører den også sin primære opgave at holde tæt på flasker pligtopfyldende, så din flaske ikke hopper af på bumpet vej. Vægt: 33g

Specialized Seat Pack Sadeltaske – Medium
Medium sadeltaske blander en lavprofil, æstetisk tiltalende form med rigelig opbevaringsrum (9x5x16cm) til de mindre cykelture. Den sættes let på sadlen via hook-and-loop-stropper, og den har en roll-up lukning for at holde indholdet sikkert inde. Med refleks bagtil, der øger din synlighed for bilister i mørke.

Sikker fastgøring til sadlen med let justerbar krog-og-loop-rem.
Roll-up lukning for ultimativ fleksibilitet af hvad du kan bære og super vandresistens.
Dimensioner (cm): 9 x 5 x 16

Dækjern
Dækjern. Helt fantastiske og kraftige dæk jern. Sæt af 2 stk. af mærket SuperB.

Du kunne også være interesseret i...