Puky PH1 MyFirstPuky Hjelm, Blå

349 DKK

Betal først i næste måned!Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her.Find HjelmstørrelseEr du i tvivl om hvilken størrelse cykelhjelm du skal vælge. Så kan du læse vores lille guide og få hjælp til hvordan du måler dig frem! Gå til guide.Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

En rigtig god cykelhjelm til børn som findes i flotte farver og design. Cyklehjelmen matcher pukys løbecykler. Cykelhjelmen fåes i 2 størrelser og hjelmen kan nemt justeres på en drejeknap. Cykelhjelmen er flad bagpå, hvilket giver en god komfort når barnet sidder i sin cykelstol.

Ryd

FORVENTES PÅ LAGER I STARTEN AF JULI! Snart kan vi præsentere tilbehør og cykler fra PUKY i vores sortiment! PUKY er børnecykler og tilbehør udviklet til børn ned i mindste detalje. Kvalitet, funktion og sikkerhed er helt i top fra den tyske producent. Så du skal ikke være nervøs, når dit barn bestemmer sig for en af de ualmindelige flotte cykler.

-Refleks bagpå og ventilationshuller så den er behagelig at have på.
-Cykelhjelmen giver sikkerhed uanset om barnet selv cykler eller sidder i en cykelstol.
-Cykelhjelmen er flad bagpå, hvilket giver en god komfort når barnet sidder i sin cykelstol.
-Letvægts cykelhjelmen vejer kun ca. 230 gram.
-Det naturlige udstyr til løbecyklen.

CX Hjelmstørrelse

, ,