Hop til indholdet.

Puky Børnecykler på vej i sortiment

Puky Cykler, et af verdens største brands er på vej til Cykelexperten.dk. Puky er storleverandør af køretøjer her i blandt cykler til børn. Uovertruffen kvalitet og design der falder i både børn og voksnes smag.

Børnecyklerne fra Puky er unikke fordi de i vores gigantiske børnecykel sortiment med det samme vil finde plads blandt de allerbedste. De bliver en stor konkurrent til Kildemoes og Winther i vores MEGASTORE.

Puky Børnecykel til dreng
PUKY Børnecykler er vi ikke et sekundt i tvivl om bliver en succes for Cykelexperten.dk, samt forældre og særligt børnene. PUKY er indbegrebet af børnevenligt kvalitetsdesign, og de bliver udviklet til børn og er derfor børnevenlige til mindste detalje. I mange år bliver Puky cyklerne igen og igen udmærket med store designpriser i hele verden. Deres produkter er deres pris værd.

 

Gensalgsværdi
Puky cykler har på grund af deres høje produktkvalitet, den langsigtede reservedelsgaranti og det stærke mærke en usædvanlig høj gensalgsværdi og er derfor meget efterspurgt.

Erfaring
Puky har over 60 års erfaring med udvikling, konstruktion og produktion af børnekøretøjer. Denne erfaring støttes af et nært samarbejde med eksterne udviklingspartnere som f.eks. bevægelsesterapeuter, børnelæger, børnehaver og skoler.


Sikkerhed

Fra begyndelsen af stod Puky® for unik sikkerhed ved børnekøretøjer og har et moderne kontrol- og testlaboratorium, hvor alle Puky® køretøjer regelmæssigt bliver testet ud over de krævede standarder og retningslinjer.


Design
Se på disse Puky cykler. De emmer af kvalitet og de har et gennemtænkt design, der dog ikke kun er modeorienteret, men samtidigt også sikkert og børnevenligt.
Kom og prøv
Kom forbi og prøv en børnecykel fra PUKY – der skal meget til for du ender med en anden model. Specielt hvis dit barn får lov at bestemme. Vi glæder os til at se dig i Cykelexperten.dk MEGASTORE på Slotsherrensvej 103 i Vanløse.