36.8% Tilbud

Principia Evoke Fully 29" 2019 - Sort (Udstillingsmodel)

18.999 DKK 11.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Her har du den eneste Principia Evoke Alu Fully i Danmark. Gør et unikt køb på denne udstillingsmodel. Er udtyret med Shimano geargruppe og Tektro bremser. Er som skabt til at køre skovbunden tynd med sin store vandring. Evoke Fully er klar til det hele, om du er til sjov, træning eller løb. Kom og se den i butikken!

Ryd

NY 2019 MODEL: Vi har købt 2019 udstillingen af Principia 2019 modeller. Derfor kan vi sælge dem til nedsat pris allerede! De har ikke kørt på gaden, kun stået på udstilling!

BEMÆRK: Cyklerne står som spritnye, men kan have skrammer og mærker fra udstillingen, og de er med forbehold for at specifikationerne ikke stemmer 100% med det listede!

Ring på tlf. 72301817 eller skriv på email megastore@cykelexperten.dk for nærmere info - eller kom og se cyklen!

Principia fremstiller cykler til alle slags cykelsport. High-end landevejs racere og mountainbikes til konkurrencebrug. Det udgør toppen af modelprogrammet, hvor resten henvender sig til den almene motionist der vil have høj kvalitet for få  penge.

Steltype Aluminium
Forgaffel
Bagdæmper
Forskifter
Bagskifter
Gearskifter
Bremser
Kranksæt
Gear Kassette
Fælge/Dæk
Vægt
Yderligere Specifikationer:

 

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Cykelstørrelser

, ,

CX Farver

Sort m. guld

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Geartype

CX Bremsetype

CX Bremse Serie

CX Cykel Modeller

CX Geargruppe

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...