20% Tilbud

Powersystem L-Carnitin Ampuller 20x25ml

249 DKK 199 DKK

Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Carnitin i ampulform med citrus smag. Et meget populært i sportskredse takket være de mange gavnlige virkninger det medfører. L-carnitins primære rolle er at transportere fedt fra fedtdepoter ind i mitokondrierne hvor det forbrændes.

Varenummer: 26258-118 Kategori: Brand:

Få masser for pengene når du køber Protein og Energi! Her kommer du ikke til at føle dig snydt, i Power System Energie er der VALUE FOR MONEY!

Carnitin er en ikke-essentiel, vandopløselig aminosyre. Grundet carnitins vitaminlignende karakteristika, blev carnitin kaldt vitamin BT.

L-carnitin , en vigtig aminosyre, er ansvarlig for at lede fedtsyrer ind i mitokondrierne og for at fjerne de giftstoffer som dannes der. Et underskud af denne aminosyre fører til manglende energi og reduceret mental fokus, som vist i adskillige nyere undersøgelser.

– Forøgelse af muskelmasse
– Større muskelstyrke
– Hurtigere restitution
– Reduktion af muskelømhed
– Konverterer fedt til energi
– Understøtter sundt hjerte og lunge funktioner
– Styrker muskelvæv efter træning

Næringsdeklaration
Pr. dag / 8 tabletter
L-Carnitin 22 g
Ingredienser: Dextrose, 32% L-carnitin tartrat, separationsmiddel: magnesiumsalte af fedtsyrer E470b; Aroma, rødbeder saft pulver, fyldstof: cellulose E460; Sweeteners: sucralose E955.
Vægt 1 kg