50%

Pinarello Neor 105 LC - KAMPAGNE - Sort

16.999 DKK 8.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser. Husk Pedaler Der medfølger ikke pedaler til denne cykel! Pedaler skal købes seperat. Klik for at se udvalg af pedaler!.

Pinarello Restparti! – DU SKAL VÆRE HURTIG! Italienske Pinarello er blandt de mest anerkendte racercykel mærker i verden. Her kan du anskaffe dig en racercykel med det yppeste inden for rammer.

NEOR modellen er toppen af klassen inden for aluminiums racercykler. Det lader sig gøre med en unik kombination af brugen af alu og carbon i et og samme stel. Forgaflen er af carbon, og ligeledes den bagerste triangel på stellet. Du får et super stift stel med absorberende egenskaber.

På Pinarello er ramme, forgaffel, fælge og detaljer vægtet højere end selve geargruppen. Denne cykel er udstyret med Shimano 105 gear.

Ryd

Bemærk: Modellerne er store i størrelse - og vi anbefaler at gå en stelstørrelse ned.

Bemærk: Leveres uden pedaler.

CX Cykel Farver (Pick)

CX Bremsetype

CX Geartype

CX Steltype

CX Farver

Black/Red

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX Årgang

,

CX Bremse Serie

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Gear Antal

CX Geargruppe

CX Varetype

,

Du kunne også være interesseret i...