Hop til indholdet.

Rente- og gebyrfrit cykel lån med Lånlet (Basisbank)

Gennem vores finansieringspartner Lånlet (ændrer navn til Basisbank) kan vi tilbyde dig en nem og hurtig finansiering af dine varer. Du udfylder blot en online ansøgning, underskriver med NemID og fortsætter med dit indkøb. Lettere kan det ikke være! Du kan søge før og få en forhåndsgodkendelse. Du kan også søge efter – det er dit valg!

 

NÅR DU HANDLER I WEBSHOPPEN – CYKELEXPERTEN.DK

Når du handler i vores webshop, kan du finansiere dine varer på to måder:


1. Inden du handler (anbefales)

Vil du være sikker på, at du kan få finansieret dine varer, kan du søge om forhåndsgodkendelse til et ønsket beløb, inden du handler.

Det er altid en god íde at søge om lidt mere end cyklens pris. Så kan du samtidig inkludere eventuel fragt og tilbehør i lånebeløbet. Vi “hæver” og efterjusterer selvfølgelig til det nøjagtige totalbeløb. 

Godkendes du af vores finansieringspartner, får du tilsendt en lånekode via email. Koden skal du benytte, når du har handlet og er klar til at afslutte dit køb. Under betalingen vælger du ‘finansiering med forhåndsgodkendelse’. Her indtaster du dit cpr.nr. og din lånekode, hvorefter du modtager et link med mulighed for at underskrive lånedokumentet med NemID. Når du har underskrevet med NemID, afsender vi varerne til dig.


2. Når du har handlet

Når du har valgt dine varer og kommer til betalingen, vælger du ‘finansiering’ som betalingsmiddel og udfylder en låneansøgning online. Når din ansøgning er godkendt af vores finansieringspartner, modtager du et link med mulighed for at underskrive lånedokumentet med NemID. Når du har underskrevet med NemID, afsender vi varerne til dig.

 

3. Afsendelse eller afhentning?

Fragtprisen på ordrer med LånLet (ændrer navn til Basisbank) og specifikke online tilbud er kr. 399,-. Du kan i kassen ALTID vælge at afhente i vores butik til 0,- kroner, og derved spare fragten. 

 

NÅR DU HANDLER I MEGASTORE – Slotsherrensvej 103, Vanløse

I butikken kan du udfylde et ansøgningsskema online og få svar i løbet af 10 minutter. Bliver din ansøgning godkendt af vores finansieringspartner, kan du underskrive lånedokumentet med NemID. Husk adresse- og billedlegitimation (sygesikringsbevis og fx kørekort eller pas).