Hop til indholdet.

Rente- og gebyrfrit cykel lån med Lånlet (Basisbank)

Gennem vores finansieringspartner Basisbank (tidligere Lånlet) kan vi tilbyde dig en nem og hurtig finansiering af dine varer. Læg dine varer i kurven, se dit total beløb og ansøg derefter. Du udfylder blot en online ansøgning, underskriver med NemID og gennemfører dit køb når Lånet er blevet godkendt!

NÅR DU HANDLER I WEBSHOPPEN - CYKELEXPERTEN.DK

Når du handler i vores webshop skal du belåne det nøjagtige beløb som din total i kassen lyder på. Derfor er det vigtigt du finder dine varer først. Du kan dog både ansøge før eller ansøge efter! Men såfremt der ikke er godkendt lån til ordren, annullerer vi ordren efter 2 hverdage.

Når din ansøgning er godkendt af vores finansieringspartner, modtager du et link til lånedokumentet som du underskriver med NemID. Når du har underskrevet med NemID går vi igang med at ekspedere din cykel.

Afsendelse eller afhentning?

Fragtprisen på ordrer med Basisbank (tidligere Lånlet) og specifikke online tilbud er kr. 399,-. Du kan i kassen ALTID vælge at afhente i vores butik til 0,- kroner, og derved spare fragten. Men husk at tillæg de kr. 399,- til cykel/tilbehør når du laver låne ansøgningen hvis cyklen skal afsendes.

NÅR DU HANDLER I MEGASTORE - Slotsherrensvej 103, Vanløse

I butikken kan du udfylde et ansøgningsskema online og få svar i løbet af 10 minutter. Bliver din ansøgning godkendt af vores finansieringspartner, kan du underskrive lånedokumentet med NemID. Husk adresse- og billedlegitimation (sygesikringsbevis og fx kørekort eller pas).

Hvis du på forhånd vil vide hvor meget du kan handle for, kan du søge om forhåndsgodkendelse til et ønsket beløb, inden du kommer ned i butikken!  (Benyt kun forhåndsgodkendelse hvis du vil handle i MEGASTORE, Vanløse) Forhåndsgodkendelsen kan du se som et "halvt lån" som først træder i kræft når du har bestemt dig, En forhåndsgodkendelse kan sagtens ligge og "slumre" til den dag du har brug for det.

Det er altid en god íde at søge om lidt mere end cyklens pris. Men vi kan inden for rimelige grænser "hæve" og efterjustere  til det nøjagtige totalbeløb.

Godkendes du af vores finansieringspartner, får du tilsendt en lånekode via email. Koden kan du benytte nede i butikken når du handler og er klar til at afslutte dit køb. Nede i butikken kan du underskrive lånedokumentet med NemID.

Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt!
Du kan også ringe til os i hverdage mellem 10-17.30