Hop til indholdet.

6 års garanti på cykler

Hos os får du 6 års garanti på nye cykler med servicehæftet i orden. Fordi vi sælger cykler af god kvalitet, og vi gerne vil gøre noget ekstra for vores kunder! 6 års garanti kræver overholdt servicehæfte. Du kan se vores servicehæfte ved at klikke her.


Garantien dækker fabrikationsfejl.
Dette gælder dog kun hvis man har overholdt vores serviceeftersyn og har fået stempel på kvitteringen/i servicehæftet hos os eller en anden autoriseret cykelforhandler. (Gælder kun for den første ejer og følger IKKE med ved videresalg!)

Vores serviceintervaller er: 2 måneder efter køb og derefter en gang årligt. Du skal selv overholde service intervallerne, men du bliver indkaldt til service via sms (hvis cyklen er købt i butikken), og skal derefter ringe og booke tid. 

For cykler købt i vores webshop vil vi anbefale at få spændt efter hos os eller anden autoriseret cykelforhandler samt ligeledes at få et stempel på kvitteringen/i servicehæftet.


Garantien dækker IKKE
Fejl opstået som følge af almindeligt slid, hærværk, påkørsel, manglende vedligeholdelse eller unormal brug. Det vil altså sige at slidte dæk, punkteringer, rustne/knækkede kæder, knækkede gear/bremsewirer, slidte gearvælgere, slidte tandhjul, slidte bremseklodser og andre sliddele IKKE er dækket af garantien!

Rust er heller ikke dækket af garantien. Man skal som cykelkøber være opmærksom på at man køber et køretøj af metal med en masse bevægelige dele som ikke bare kan forventes at køre problemfrit de næste 10 år hvis ikke man sørger for at vedligeholde den.


Husk vedligeholdelse

En cykel skal jævnligt have smurt kæden med kædeolie. Ellers bliver den hurtigt rusten og stiv med dertil væsentligt større chance for at den knækker. Og ikke mindst bliver din køreglæde sat helt i bund. Så smør gerne din kæde hver 14. dag eller oftere hvis du kører meget i al slags vejr.

Apropos vejret, så er der ingen metaller (og slet ikke når det er bevægelige dele) der er glade for vand og salt. Så sørg for at vaske din cykel ofte hvis du kører i vinterhalvåret når der er fugtigt og salt på vejene. Tør cyklen af efter vask og husk at smøre kæde samt bevægelige dele. Ellers irer fugten metallerne med dertil større chance for at knække/gå i stykker.

Og husk så også at pumpe dine dæk mens du er i gang med vedligeholdelsen. Din køreoplevelse bliver bedre og sliddet på dine dæk mindre end hvis du kører rundt med halvflade dæk.

Misvedligeholdelse dækker også over at have kørt med en “kendt fejl” længe. Så altså, larmer/skurrer det fra f.eks krankboks eller andet, så reager på det med det samme og kom forbi os eller den lokale cykelhandler. Ellers kan det hurtigt udvikle sig til en større skade som så ikke vil være dækket af garantien.

Misvedligeholdte cykler er IKKE dækket af garantien.


Hvad dækker garantien?
De ting der er dækket af garantien er ofte ting som stelbrud, en pludseligt knækket pedalarm, et styr der knækker og andet i den stil som ikke kunne have været undgået ved almindelig fornuftig vedligeholdelse. Altså kort sagt fabrikationsfejl.

Til vores 2 måneders serviceeftersyn bliver alt på cyklen spændt efter fx kæde, eger i for-og baghjul, hjulmøtrikker, pedaler osv. Gearene bliver tjekket efter og div. dele bliver smurt. Det er også her, at du som kunde har mulighed for at sige, hvis der er noget galt med cyklen så som mislyde eller lignende.

De fleste andre cykelforretninger giver 2 års garanti, og hvis man vil have mere end det, skal man som oftest betale ekstra. Hos Cykelexperten.dk A/S giver vi 6 års garanti uden ekstra omkostninger udover blot at følge vores service, og vejledning i hvilke komponenter der kræver udskiftning eller ekstra vedligeholdelse.


Garanti information omkring EL-Cykler
På El-Cykler er motor, motordele og batterier ikke indbefattet af den 6 årige garanti. Selv om producenterne giver garanti på elcyklens batteri, motor og display, så er det vigtigt du overholder anbefalet service intervaller, følger vejledning for håndtering og vedligeholdelse.

Der kan ydermere kun ydes 2 års garanti på elektroniske dele: display/navigation , lygter, brud på ledninger m.v. Ved hærværk frafalder garantien helt. 

Servicehæfte & 6 års garanti

Ved hvert cykelkøb medfølger et service hæfte du skal opretholde for at bibeholde din udvidede 6 års garanti givet af Cykelexperten.dk. Du kan downloade og se servicehæftet her. Læs mere om 6 års garanti.

Cykelexperten.dk Servicehæfte

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
modal close image
modal header

Hjelme + Lygter

Fantastiske hjelme og sikkerhedsgodkendte lygter!

Tilbuddet gælder 1, 2 og 3 december!
Webshop og i MEGASTORE

modal header

dæk + slanger

Sæt af Arisun Allround dæk 26, 27.5 eller 29\\\”

Tilbuddet gælder 2 december!
kun Webshop – begrænset antal

modal header

10% I OUTLET

Benyt rabatkode 3DECEMBER.
Der er over 200 varer du lige kan spare lidt ekstra på!

Tilbuddet gælder 3 og 4 december i webshop!

modal header

Bell Junior Hjelm

Frisk børnehjelm – 3 flotte farver

Tilbuddet gælder KUN IDAG!
Webshop (kan afhentes)

modal header

Principia Tilbud

inklusiv cykelhjelm i matchende farve fra Bell

Tilbuddet gælder i Webshop & MEGASTORE
frem til d. 10 december!

modal header

Cykellygter

Resten af december medfølger godkendte lygter
med HVER ENESTE WEB ORDRE!

modal header

Finish Line Kit

Fantastisk sæt til udvendige gear!

Unik bundle pris så længe lager haves!

modal header

BBB Værktøjskit

Super kit til hjemmemekanikeren!

Så længe lager haves hele December!

modal header

Børnecykler

4 forskellige børnecykler til under 1000 kroner.

Så længe lager haves hele December!

modal header

Fodpumpe

Gaven til enhver cyklist. 160psi / nanometer

Tilbudet gælder til d. 12 december.

modal header

Quad Lock

Omdan din telefon til den perfekte GPS

Tilbudet gælder til d. 13 december.

modal header

Atlantic Pakke

Testvinder produkter til vedligeholdelse!

Gælder til d. 20 december webshop & butik.

modal header

Konkurrence

Vind Everton Miniz 3-6 år

modal header

Vinter Pakke

Sne = Salt = Rust!

Husk \”egenkontrollen\” af din cykel

modal header

Hometrainer

Trainer + Måtte fra Elite

Så længe lager haves!

modal header

MIPS Hjelme

Spar 15-40% på Bell og Giro

MIPS? Læs MIPS guiden.