Hop til indholdet.

Cykel Værksted

Værkstedet hos Cykelexperten.dk A/S er moderne og professionelt, og alle reparationer på alle cykelmærker udføres fra dag til dag af uddannet mekaniker. Du skal booke tid online. Så kan du få din cykel lavet samme dag, hvis vi har reservedelene hjemme.

Værkstedet finder du i København på Slotsherrensvej 103, Vanløse.

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparationer. Vi har altid faste rimelige priser, og din cykel er altid færdig til den aftalte tid!

Du kan aflevere din cykel til reparation eller service alle dage - 24 timer i døgnet. Stil cyklen udenfor og smid nøglen i Postkassen med en seddel med dit tlf. nr. på, så kontakter vi dig for at aftale nærmere! (OBS At stillle cyklen udenfor forretningen er på eget ansvar).


Cykel
experten.dk A/S serviceeftersyn

Vejret er hårdt ved din cykel. Cykelexperten.dk A/S har et serviceeftersyn til din cykel.

Det sikrer dig en cykel, der altid er justeret og smurt, så du kan få glæde af den hele året.
Serviceeftersynet indeholder:

  • Justering af gear og bremser
  • Stramning af kæde
  • Smøring
  • Hjulopretning

Alt dette får du for kun kr. 349,- 
Bemærk: reparationer og defekter, herunder reservedele, faktureres særskilt.

I Cykelexperten MEGASTORE kommer du altid hjem med en cykel! Vi har en fantastisk butik, men ligeledes et fantastisk værksted hvor du trygt kan overlade klargøring, servicering og reparation til os!

10 arbejdsstationer bemandet af uddannede mekanikere og mekanikere lærlinge. Alle er jævnligt på kursus for at bibeholde et højt niveau indenfor klargøring, servicering og reparation! Vi har kompetencerne til at tage os af alt fra avancerede El-Cykler til en børnecykel der skal have skiftet cykelslange.

Ingen opgave er for stor, ingen opgave er for lille!

Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt!
Du kan også ringe til os i hverdage mellem 10-17.30