Hop til indholdet.

OAKLEY Cykelbriller - EV Zero, Jawbreaker, Flak og Radar

Oakley Cykelbriller er kommet til Cykelexperten.dk. Du har måske bemærket det store cykelbrille udsalg vi har i øjeblikket med billige cykelbriller. Vi har masser af Shimano, Rudy, Scott, AGU, Tifosi og Bliz briller vi skal af med til virkeligt billige penge. Det gør vi for at rydde hylderne og gøre plads til sportsbrille kongen Oakley. Vi har taget udvalgte varianter hjem fra deres Oakley Cykelbrille sortiment.  Her i blandt Jawbreaker, EV Zero, Radar og Flak modellerne.

Om Oakley

Oakley Cykelbriller er blandt de mest foretrukne sportsbriller i verden. Siden 1965 har de opbygget brandet så det i dag står som et af de stærkeste mærker i verden.

Designet er hvor Oakley altid har skilt sig fra konkurrenterne, men teknologien har med tiden fået ligeså meget opmærksomhed, så i dag er de helt i front. De har linser der er lavet af Plutonite, som er Oakleys egen kvalitetstestet optiske polycarbonat som betegnes High Definition Optics (HDO). De fleste af deres produkter er udviklet og testet i samarbejde med atleter og det amerikanske militær. Det betyder at mange af brillerne opfylder alle industrielle krav for sikkerhed.

Brillerne

En Oakley brille er designet til at komme ud i den friske luft. En forfriskende cykeltur med vind susende om ørene på en stejl bjergside. At føle dig super trendy og mega godt tilpas på en cykeltur, eller i situationer hvor du ønsker at forblive privat er en Oakley brille sagen.

Oakley EVZERO PATH, LED, kr. 1490,-
Oakley Cykelbrille med stilfuldt design til mænd. Minimalisme går aldrig af mode. Derfor kan du med denne brille købe tidsløs elegance.

Oakley Cykelbriller

 

Oakley EVZERO RANGE, MATTE WHITE, kr. 1490,-
Oakley Cykelbrille med stilfuldt design til mænd. Plast er et meget let og fleksibelt materiale. Dette giver en lang levetid og en høj grad af komfort. Funktionelt er du selvfølgelig også på den sikre side. Med 100% UV-beskyttelse af dine øjne.

Oakley EVZERO STRIDE, MATTE BLACK, kr. 1490,-
Cykelbrillen fra Oakley er med dette stel specielt designet til mænd. Brillerne giver dig en udstråling som kan gøre at nat bliver til dag. Med dets rene linjer mødes nyt og gammelt.

Oakley FLAK DRAFT, DARK INDIGO BLUE, kr. 1680,-
Udformningen af stellet til denne Oakley cykelbrille er rettet mod mænd. De kompromisløse linier sørger for et maskulint look. Funktionelt er du også på den sikre side. Med 100% UV-beskyttelse af dine øjne, kan solen bare komme an.

 

Oakley JAWBREAKER, MATTE BLACK, kr. 1880,-
Oakley cykelbrillen er specielt designet til mænd. Med det fuldt indfattede stel er glassene helt omsluttede i rammen. For de som er garvede brillebærere kommer der kun sjældent andre modeller på tale. Formen er særlig velegnet til aflange ansigter. Med 100% UV-beskyttelse afdine øjne, kan solen bare komme an.

 

Oakley RADAR EV PATH, RETINA BURN, kr. 1680,-
Udformningen af dette cykelbrillestel er rettet mod mænd. Linierne sørger for et maskulint look. De afrundede sider gør at ansigtet synes blødere. Plast stel, som disse, kombinerer holdbarhed med komfort. Med 100% UV-beskyttelse af dine øjne, kan solen bare komme an.