Hop til indholdet.

Nyt Assos Cykeltøj i sortiment

Vi har netop fået de her tre nye produkter i sortiment hos Cykelexperten.dk. Bestil online eller kom forbi MEGASTORE i Vanløse.

Assos Jakke Milleintermediate_Evo7 til kr. 1299,-
Denne jakke giver dig tilstrækkelig beskyttelse på de dage, hvor det er køligt, men ikke for koldt. Jallen er stadig åndbart nok, hvis temperaturen stiger. Ideel til forår / efterår og også på korte, intense tidlige vinterture. Milleintermediate_Evo7 er et virkelig et fleksibelt stykke tøj som sjældent vil blive hængende i din garderobe.


Assos Armvarmer Armfoil_Evo8 Overtræksærmer til kr. 249,-
Assos Skinfoil er ærmer til beskyttelse mod solen uden at hæve din kropstemperatur. Super letvægts ærmer, som ikke er “varmere” i traditionel forstand.

 

Assos Cykeltrøje SS.Mille_Evo7 Jersey til kr. 899,-
Assos Cykeltrøje SS.MilleJeysey_Evo7 er en entry jersey fra Assos. Dette er den nye kort-ærmede sommer trøje fra Assos i mille komfort fit. Sans for detaljer og super pasform.

Assos er svaret på dine drømme hvis du er Race eller MTB cykelrytter og vil forkæle dig selv og dine kropsdele. Cykeltøj af allerhøjeste kvalitet er hvad de står for. Virksomheden er familieejet og er beliggende i Lugano, Schweiz. Det blev grundlagt af Toni Maier. Han revolutionerede cykelbuksen ved at være den første som indførte det elelastiske materiale Lycra i en buks.

Herefter var basen lagt for en stor vedvarende succes, og der er ikke blevet hvilket på laurbærrene. Til at du kan stå med et Assos produkt i hånden ligger der typisk 2-3 års udviklings bag produktet. Der testes og eksperimenteres med forskellige materialer, og måden at sammensætte dem på.

Assos cykeltøj henvender sig godt nok til den kræsne rytter, men selv som hverdagscyklist eller blot motionist vil du føle dig henrykt på hver eneste cykeltur. Der er en KÆMPE forskel på Assos cykeltøj og ALT andet du kan finde. Hvadenten det er Bibshorts, Baselayer, Cykelhandsker, Sokker eller Jakker er kvaliteten uhørt – og typisk kan du regne med du har dit Assos tøj dobbelt så lang tid som alt din andet cykeltøj!