50.1% Tilbud

NorthWave Sonic vinterjakke - OUTLET

999 DKK 499 DKK

Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!OUTLET!Denne vare er stærkt nedsat. Cykler i OUTLET kan ikke købes i vores webshop! Vi anbefaler du kommer og afhenter og betaler i butikken! Ved rentefrit lån gives 10% mindre i rabat!

En virkelig fed jakke fra Northwave. Jakken er fremstillet af vindtæt og vandafvisende NW4PRO funktionel fiber som stadig gør jakken åndbar. (85% polyamid, 15% elastan).

Ryd

Vindtæt vinterjakke fra NorthWave.En virkelig fed jakke fra Northwave. Jakken er fremstillet af vindtæt og vandafvisende NW4PRO funktionel fiber som stadig gør jakken åndbar. (85% polyamid, 15% elastan).

Indvendigt i jakken er der fine soft fleece, hvilket gør jakke utrolig behagelig at have på.

Jakken har en god kvalitets YKK gennemgående lynlås, silikone kant der sikre at den bliver hvor den skal under kørsel. Der er 3 baglommer hvor midterlommen har en ekstra lynlåslomme til evt. telefon og nøgler, der er reflekterende mertriale i bunden af jakken så man kan blive set i den mørke tid.

Vægt 1 kg
CX Tøjstørrelser

XL (X-Large)