70.1% Tilbud

NorthWave Sonic vinterjakke - OUTLET

999 DKK 299 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

En virkelig fed jakke fra Northwave. Jakken er fremstillet af vindtæt og vandafvisende NW4PRO funktionel fiber som stadig gør jakken åndbar. (85% polyamid, 15% elastan).

Ryd

Vindtæt vinterjakke fra NorthWave.En virkelig fed jakke fra Northwave. Jakken er fremstillet af vindtæt og vandafvisende NW4PRO funktionel fiber som stadig gør jakken åndbar. (85% polyamid, 15% elastan).

Indvendigt i jakken er der fine soft fleece, hvilket gør jakke utrolig behagelig at have på.

Jakken har en god kvalitets YKK gennemgående lynlås, silikone kant der sikre at den bliver hvor den skal under kørsel. Der er 3 baglommer hvor midterlommen har en ekstra lynlåslomme til evt. telefon og nøgler, der er reflekterende mertriale i bunden af jakken så man kan blive set i den mørke tid.

Vægt1 kg
CX Tøjstørrelser

L (Large), M (Medium), S (Small), XL (X-Large), XXL (XX-Large)