37.8% Tilbud

NorthWave Extreme Winter GTX RACER ROAD Sko

2.249 DKK 1.399 DKK

Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Northwave har i mange år været standarden for fodtøj til vinterbrug, i det de er varme, vindtætte og vandtætte, takket være en god foring og Gore-tex membranen. Northwaves Nye modeller er den varmeste cykelsko på markedet, med fantastisk foring og super lækkert design.

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , , , , Brand:
Northwave har med deres Extreme Winter GTX lavet en vinterstøvle i særklasse til ROAD, med super pasform og komfort. I støvlen har Northwave brugt en Hi-Tech Gore-Tex membran som sørger for at holde dine fødder varme på selv de koldeste vinterdage, men samtidig tillader din fod at ånde. Gore-Tex membranen kombineret med den unikke foring fra Northwave garanterer en behagelig temperatur under hele turen, samt holder dine fødder varme og tørre. Overdelen giver derudover også maksimal beskyttelse af foden. Lukkesystemet er det ypperste inden for Northwave’s vinterstøvler, og dette er en specifik udgave til racer. På Extreme Winter GTX bruges der det nye S.L.W2 + Power Strap som sikrer hurtig og let lukning, og sikrer at støvlen sidder tæt til foden. -Carbon Light sål, stiffness index of 10.0 -Vand og vindtæt Gore-Tex® Sierra membran -D.S.C. Double Shield konstruction -Double SLW2 dial med power strap på anklen -Integreret hæl system giver effektiv hold på hælen -Special GTX sål som virker sammen med membranen. -Reflective detaljer for bedre synlighed -Temperatur: -25°/+5° C -Vægt 407 g
Vægt1 kg
CX Skostørrelser

, , , , , , ,

CX Årstid

CX Dame el Herre