18.2% Tilbud

Northwave Extreme RR GTX Vinterstøvle Road

2.199 DKK 1.799 DKK

Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Fantastisk vintersko fra Northwave i helt nyt og mere elegant design. Northwave Extreme RR GTX taget race cykelsko til et helt nyt niveau. Designede til at holde dine fødder varme og isolerende selv ved -15 grader. Climaflex krave, som holder kulde og vand ude, samt giver en sok lignende effekt.

Ryd

Bemærk: Northwave sko skal typisk købes i 1-1.5 størrelse større end det du bruger i normal sko.

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , , Brand:

-Termobehandlede tæer
-Hælkappe giver god støtte i hælen
-360° Reflex-indsats
-Størrelsen er normal Vis størrelsesberegner
-Lige snit med normal bevægelsesfrihed

GORE-TEX

Perfektioneret blanding af vedvarende beskyttelse og komfort: Det vandafvisende Gore-Tex-laminat er det ideelle beklædningsmateriale til udendørsaktiviteter. Udover pålidelig beskyttelse mod vind og vejr, garanterer Gore-Tex-membranen samtidigt høj åndbarhed. Derved holdes kroppen tør og afkølet i anstrengte situationer. I hvile giver materialet varme og komfort.

Om skoen
Konstrueret til at få så mange watt som muligt overført til pedalern. Carbon light ydersål lavet at kulfiber og glasfiber med en stivhedsindex på 10.0. Drejespænde for nem justering.

CX Skostørrelser

, , , , , , , , ,

CX Dame el Herre

CX Årstid

Du kunne også være interesseret i...