Tilbud

Norden Agnes 3g Fodbremse Dame Blå 2016

5.899 DKK 4.999 DKK

100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Klassisk retroblå Norden Agnes med 3 indvendige gear. Eksklusiv retrocykel, der er gennemtænkt og gennemført ned til mindste detalje. Signaturkranken med Norden-stjernen er en ekstravagant, men underspillet detalje.

Ryd

OBS: Kun 1 stk. tilbage i str. 50 cm.!
Findes i butikken.

Varenummer: Norden_Agnes_3g_Fodbremse_Dame_Bl___2016 Kategorier: , , , Brand:
STEL Cr-Mo TIG Welded
FREMPIND krom
FORGAFFEL Cr-Mo TIG Welded
STYR Norden krom 550 mm
HÅNDTAG Læderhåndtag
SADEL Cow leather Black m / Krom
GEAR Nexus 3
KRANKSÆT Norden Signature Krom
BREMSER Sturmey Archer Drum brake + fodbremse
At være stålsat handler om viljestyrke, beslutsomhed og stædighed. Ikke mindst, når det handler om at designe en moderne retrocykel i respekt for datidens formgivning og materialevalg. Flere og flere cykler produceres i dag i aluminium, men når vi taler retrocykler og design-ægthed, var der ingen tvivl om, at Nordens retro-modeller skulle have stålstel for at sikre endnu større originalitet og autenticitet. I det hele taget har målet med Norden været at skabe en moderne retro-cykel med respekt for form og funktionalitet og i ærbødighed for cyklen som en livsstil og et transportmiddel.
Det er enkelt at lave noget kompliceret, men kompliceret at lave noget enkelt. Derfor har vi, i hele designprocessen, haft fokus på kvalitet i udformningen og udførelsen, og fokus på at skabe et simpelt Norden-udtryk. Det er Norden-designerens mantra.
Bjarke Schmidt Nielsen
Chefdesigner, Norden

 

 

KLASSISK RETROBLÅ

Det samme er de eksklusive læderhåndtag og sadlen i ægte koskind. Og med flotte blå lakering, indfarvede skærme og fælge samt indfarvet dæk opnår Agnes straks stand-alone-status.

Stel: Stål.

Gear: Shimano Nexus 3.

Bremser: Sturmey Archer Drum brake + fodbremse.

Andet: Skærme, bagagebærer, kædeskærm, kurv.

BEMÆRK: Et stålstel kræver lidt mere vedligeholdelse og kærlighed end de moderne aluminiumsstel, men giver du den det har du også en cykel der vil holde længe.

OBS: Dette er cykler vi tager hjem på bestilling og altså ikke umiddelbart har stående i vores butikker.!

Ring eller skriv til os hvis du er interesset i en af cyklerne på 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk.

Master Cykelstørrelse & Master Farve

,