Nishiki XC-Four Dame 21g Skivebremse 2018

5.699 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Nishiki Hybrid XC-Four er en allround hybridcykel der klarer sig lige så godt i skoven som på landevejen. Cyklen leveres med stor udstyrspakke.

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

Kernen i Nishikis design-filosofi er at skabe værdi for ejeren af en Nishiki-cykel ved at finde de bedste kvaliteter fra to genrer og give ejeren dem i én cykel. En hybrid-cykel. Stel-geometrien på en Nishikicykel kan være hentet fra en racercykel og styret fra en citybike. Eller Nishiki kan lade en sportscykel møde en mountainbike og give ejeren en masse oplevelser i hverdagen. Hybrid-cyklerne fra Nishiki bygger bro mellem hverdag og fritid og dækker flere behov

SteltypeAluminium
Gear21 Udv. gear
Forskifter – Microshift FD-M20
Bagskifter – Shimano Altus
ForbremseHydraulisk Skivebremse
BagbremseHydraulisk Skivebremse
Fælge (+ hjulstørrelse700C
KranksætSamox 48-38-28T sort
SkiftegrebMicroshift TS38
ForgaffelAffjedring
DækSchwalbe Cross Pac 700x35C
Særligt udstyrBatteri for – og baglygte, bagagebærer, støtteben,
CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Cykelstørrelser

,

CX Farver

Lilla

CX Geartype

CX Cykel Modeller

CX Bremsetype

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...