10% Tilbud

Nishiki Touring 8g Herre V-Bremse 2018

4.199 DKK 3.779 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Nishiki Touring Master 8sp er en let sportscykel med skærme. Touring Master er udstyret med udvendige Shimano Altus-gear og V-bremser og er beregnet på daglig pendling og fritid.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

Kernen i Nishikis design-filosofi er at skabe værdi for ejeren af en Nishiki-cykel ved at finde de bedste kvaliteter fra to genrer og give ejeren dem i én cykel. En hybrid-cykel. Stel-geometrien på en Nishikicykel kan være hentet fra en racercykel og styret fra en citybike. Eller Nishiki kan lade en sportscykel møde en mountainbike og give ejeren en masse oplevelser i hverdagen. Hybrid-cyklerne fra Nishiki bygger bro mellem hverdag og fritid og dækker flere behov

SteltypeAluminium
Gear8 Udv. gear
Bagskifter – Shimano Altus
ForbremseV-Bremse
BagbremseV-Bremse
Fælge (+ hjulstørrelse700C
KranksætNishiki 42T sort
SkiftegrebMicroshift TS38
ForgaffelStål
DækBike Attitude Antipuncture by Panaracer 700×32
Særligt udstyr
CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Cykelstørrelser

, ,

CX Farver

Mat Sort

CX Geartype

CX Cykel Modeller

CX Bremsetype

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...