Nishiki Touring 8g Dame Skivebremse 2018

4.699 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Nishiki Touring Master 8sp er en let sportscykel med skærme og afskærming fr kæden lakeret i samme farve som stellet. Touring Master er udstyret med udvendige Shimano Altus-gear og skivebremser og er beregnet på daglig pendling og fritid.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

Kernen i Nishikis design-filosofi er at skabe værdi for ejeren af en Nishiki-cykel ved at finde de bedste kvaliteter fra to genrer og give ejeren dem i én cykel. En hybrid-cykel. Stel-geometrien på en Nishikicykel kan være hentet fra en racercykel og styret fra en citybike. Eller Nishiki kan lade en sportscykel møde en mountainbike og give ejeren en masse oplevelser i hverdagen. Hybrid-cyklerne fra Nishiki bygger bro mellem hverdag og fritid og dækker flere behov

Steltype Aluminium
Gear 8 Udv. gear
Bagskifter – Shimano Altus
Forbremse Tektro Hydraulisk skivebremse
Bagbremse Tektro Hydraulisk skivebremse
Fælge (+ hjulstørrelse 700C
Kranksæt Nishiki 42T sort
Skiftegreb Microshift TS38
Forgaffel Stål
Dæk Bike Attitude Antipuncture by Panaracer 700×32
Særligt udstyr
CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Cykelstørrelser

,

CX Farver

Mat Sort

CX Geartype

CX Cykel Modeller

CX Bremsetype

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...