Nishiki Speed Herre 7g 2019 - sort/grøn

4.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Nishiki Speed er et friskt svar på en hybrid mellem en city- og en sportscykel. Speed er en ideel cykel til den ihærdige ejer, der sætter pris på komforten ved en citycykel, men samtidigt elsker fart over feltet, om det er til og fra arbejde eller i fritiden.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , Brand:

Kernen i Nishikis design-filosofi er at skabe værdi for ejeren af en Nishiki-cykel ved at finde de bedste kvaliteter fra to genrer og give ejeren dem i én cykel. En hybrid-cykel. Stel-geometrien på en Nishikicykel kan være hentet fra en racercykel og styret fra en citybike. Eller Nishiki kan lade en sportscykel møde en mountainbike og give ejeren en masse oplevelser i hverdagen. Hybrid-cyklerne fra Nishiki bygger bro mellem hverdag og fritid og dækker flere behov

Steltype Aluminium
Gear 7 indv.
Forgaffel Aluminium
Fælge (+ hjulstørrelse) 28”
Forbremse Rullebremser
Bagbremse Rullebremser
Skiftegreb Microshift 7 gear
Kranksæt 42T
Dæk Kenda Kevlar 700x28C
Særligt udstyr Skærme
CX Cykel Farver (Pick)

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, ,

CX Farver

Mat grå m. grøn

CX Gear Antal

CX Steltype

CX Årgang

CX Cykel Modeller

Du kunne også være interesseret i...