Nishiki Race SL Disc 8g Dame 2019 - Rød

4.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Nishiki SL er en hybrid mellem en sportscykel og en racercykel. SL kombinerer de praktiske egenskaber fra en sportscykel med de bedste raceegenskaber, der tilsammen skaber en cykel, der er perfekt til dagligt brug og fritid.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , Brand:

Kernen i Nishikis design-filosofi er at skabe værdi for ejeren af en Nishiki-cykel ved at finde de bedste kvaliteter fra to genrer og give ejeren dem i én cykel. En hybrid-cykel. Stel-geometrien på en Nishikicykel kan være hentet fra en racercykel og styret fra en citybike. Eller Nishiki kan lade en sportscykel møde en mountainbike og give ejeren en masse oplevelser i hverdagen. Hybrid-cyklerne fra Nishiki bygger bro mellem hverdag og fritid og dækker flere behov

SteltypeAluminium
Gear8 Udv. gear
Bagskifter – Shimano Tourney
ForbremseTektro Hydraulisk Skivebremse
BagbremseTektro Hydraulisk Skivebremse
Fælge (+ hjulstørrelse700C
KranksætSamox 44T sort
SkiftegrebMicroshift TS-38
ForgaffelStål
DækBike Attitude Kevlar Long Life 700cX32
Særligt udstyrVægt 12.1kg
CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Cykelstørrelser

, , , , , , ,

CX Farver

Red

CX Geartype

CX Cykel Modeller

CX Bremsetype

CX Steltype

CX Bremse Serie

CX Geargruppe

Du kunne også være interesseret i...