16.7% Tilbud

Nishiki Race Comp air 16g Herre Skivebremse 2018

5.999 DKK 4.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Nishiki Hybrid Race Comp Air er en hybrid mellem en sportscykel og en racercykel. Med en Hybrid Race Comp Air får du en let cykel med aluminiumsforgaffel, hydrauliske skivebremser og en velkørende geargruppe i japansk kvalitet.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

Kernen i Nishikis design-filosofi er at skabe værdi for ejeren af en Nishiki-cykel ved at finde de bedste kvaliteter fra to genrer og give ejeren dem i én cykel. En hybrid-cykel. Stel-geometrien på en Nishikicykel kan være hentet fra en racercykel og styret fra en citybike. Eller Nishiki kan lade en sportscykel møde en mountainbike og give ejeren en masse oplevelser i hverdagen. Hybrid-cyklerne fra Nishiki bygger bro mellem hverdag og fritid og dækker flere behov

SteltypeAluminium
Gear16 Udv. gear
Bagskifter – Shimano M2000
Forskifter – Shimano Claris
ForbremseShimano Hydraulisk Skivebremse
BagbremseShimano Hydraulisk Skivebremse
Fælge (+ hjulstørrelse700C
KranksætSamox 48-36T sort
SkiftegrebShimano Claris
ForgaffelStål
DækSchwalbe Delta Cruiser 700x32C
Særligt udstyr
CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Cykelstørrelser

, ,

CX Farver

Sølv

CX Geartype

CX Cykel Modeller

CX Bremsetype

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...