19.7% Tilbud

Nishiki Hybrid Speed S 24g Herre - UDSALG

6.599 DKK 5.299 DKK

▷SE DEN I BUTIK?BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk.100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Nishiki Hybrid Speed S er en hybrid mellem en sportscykel og en 27,5″ MTB.

Med en Hybrid Speed F får du en let cykel med en meget let aluminiumsforgaffel, 24 Shimano Acera gear og Tektro skivebremser.

Ryd
Varenummer: Nishiki_Hybrid_Speed_S_24g_Herre_2016 Kategorier: , , Brand:

Stel: Aluminium.

Forgaffel: Aluminium One Piece Design 1 1/8″.

Gear: 24 udvendige Shimano Acera.

Bremser: Tektro HD-290 hydrauliske skivebremser.

Dæk: Schwalbe Kojak 27,5×1,35.

Nishiki

En hybrid-cykel er en blanding af to eller flere cykeltyper.

Og netop hybrid-cyklen er hjerteblod for Nishiki, da Nishiki altid har været det ledende mærke indenfor hybrid-cykler. Nishiki har rene racercykler, mountainbikes og sportscykler (bl.a. Touring Master-modellen) i sortimentet; men det er i det udspændte felt mellem race, mountainbike og sportscykler, at Nishiki er i sit eget, helt rette element.

 

 

 

Master Cykelstørrelse & Master Nishiki Farve

CX Cykel Modeller