22.1% Tilbud

Nishiki Hybrid Race SLD 27g Dame Grå - UDSALG

6.799 DKK 5.299 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Nishiki Hybrid Race SLD er en hybrid mellem en sportscykel og en racercykel. Med en Hybrid Race SLD får du en let cykel med 27 Shimano gear og hydrauliske skivebremser.

Ryd
Varenummer: Nishiki_Hybrid_Race_SL_24g_Dame_Sort_2016-1 Kategorier: , , Tag: Brand:

Nishiki

En hybrid-cykel er en blanding af to eller flere cykeltyper.

Og netop hybrid-cyklen er hjerteblod for Nishiki, da Nishiki altid har været det ledende mærke indenfor hybrid-cykler. Nishiki har rene racercykler, mountainbikes og sportscykler (bl.a. Touring Master-modellen) i sortimentet; men det er i det udspændte felt mellem race, mountainbike og sportscykler, at Nishiki er i sit eget, helt rette element.

Stel : Compact 6061 aluminium
Forgaffel :Aluminium
Bagskifter Shimano Tiagra 9 gear
Kassette: Shimano 12-27 9 gear
Skivebremser: Shimano M395 hydrauliske
Kranksæt: Shimano M391 – 48/36/26T
Hjulsæt: Linus Disc
Dæk: Schwalbe Marathon 700x28C Kevlar med refleksside

CX Gear Antal

CX Cykelstørrelser

CX Bremsetype

CX Dame el Herre

CX Farver

Grey

CX Geartype

CX Steltype

CX Årgang

,

CX Cykel Modeller