6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Mountainbike tøj - jerseys, shorts, handsker, bukser og beskyttelse.


Hos Cykelexperten.dk har vi arbejdet hårdt for at finde et stærkt og konkret udvalg af Mountainbike tøj. Primært finder du jerseys, shorts, handsker og bukser – men også standard beskyttelse som knæbeskyttere, albuebeskyttere og rygskjold.

Vi har flere store leverandører i vores sortiment - heriblandet AlpineStars, Assos og Alé. AlpineStars fordi de er førende i deres felt og har over 50 års erfaring. De er en verdensledende producent af tilbehør til racing, her I blandt mountainbiking!

Mountainbike Cykeltøj


Vores udvalg af mountainbike cykeltøj er til både motionisten og den seriøse cykelrytter. Med produkter fra alle de store mærker er du garanteret høj kvalitet, uanset hvilket prisleje og hvilke modeller ud har kig på. De primære brands hos Cykelexperten.dk er Alé og Assos, der begge benyttes af nogle af verdens bedste cykelhold på landevej og i skov. Mountainbike tøj kan fås i et væld af forskellige produkter og udgaver, men i virkeligheden behøver du ikke det store, for at kunne starte med at køre MTB. 

En god start er altid et par cykelshorts til MTB. Cykelshorts MTB er opbygget på stort set samme måde som den til landevej, med seler, tætsiddende pasform og en pude i bunden for god komfort. Disse cykelshorts kan fås fra et par hundrede kroner og i højere prislejer, til både nybegynderen og den seriøse cykelrytter. Cykelshorts til MTB giver dig den nødvendige komfort på cyklen, selvom underlaget er ujævnt, og gør dig i stand til at køre lange ture, flere dage i træk. MTB shorts kan fås i klassiske designs, men også i udgaver der er lavet til et mere løst fit, ved eksempelvis trail-kørsel. Nogle modeller er desuden med speciel padding på ydersiden, der mindsker belastningen, hvis du er uheldig at vælte på din cykel.

Mountainbike cykeltøj gør din oplevelse på cyklen bedre. Du får større komfort, kan yde bedre, og køre stærkere. Cykeltøj til MTB fås i mange forskellige udgaver, og tøjet består af en masse forskellige dele. Trøjer, jakker, shorts, sokker, hovedbeklædning og meget andet. Hvis du ikke før har kørt med cykeltøj på MTB er det altid en god idé at lægge vejen forbi vores butik i Vanløse, hvor du kan prøve en masse forskellige shorts, bukser og trøjer. Her står vores dygtige ekspedienter klar alle ugens dage, til at hjælpe dig med at finde lige netop det cykeltøj til MTB der matcher dit behov.