6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

MTB Dæk


MTB dæk er at finde i mange afskygninger og størrelser alt efter behov og ønsker. Som udgangspunkt finder man dæk i både 27,5" og 29", samt i en række forskellige bredder. Desuden findes et væld af mønstertyper alt efter hvor dækket skal benyttes. Hos Cykelexperten.dk har vi altid et solidt lager af MTB Dæk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at give os et kald eller lægge vejen forbi Megastore i Vanløse.

 Dæk til MTB

MTB dæk er kendetegnet af deres bredde og de mange knopper på toppen. Bredden og den ujævne overflade giver cyklen masser af greb på både de tekniske spor og på grusstier. Dækkene kan fås til et væld af forskellige formål og i mange forskellige prislejer. Nogle af cykelproducenterne laver deres egne dæk, mens andre er lavet af producenter der specialiserer sig i netop cykeldæk. Du kan hos alle mærkerne finde produkter i flere forskellige prisniveauer, så du både har mulighed for at opgradere dine dæk, samt klare en hurtig udskiftning med lignende dæk.

Når du skal vælge et mountainbike dæk til din cykel, skal du først og fremmest være opmærksom på, hvilken hjulstørrelse din cykel har. Hvis dine hjul er 27,5" skal dækkene være samme størrelse. Det samme gælder for hjul i størrelse 29" eller den mere gammeldags 26". Når størrelsen er på plads, kan du overveje hvilken bredde der vil være den bedste for dig og din cykel. Nogle cykler har ikke plads til de helt brede dæk. I den sammenhæng kan du være nødt til at tjekke hvor meget frirum du har mellem dækket og dit stel. Du kan også altid høre vores værksted ad, så vi kan rådgive dig til den optimale bredde. Et bredere dæk giver mere greb på sporet og mindsker chancen for punkteringer, dog mister man også en smule fart. Omvendt giver et smallere dæk mere fart, men kan mangle greb når det bliver allermest teknisk. 

Med mountainbike dæk handler det om at finde den rigtige balance mellem bredde og mængden af knopper. Nogle vælger endda at køre med forskellige dæk for og bag, for at give cyklen den helt rette balance. Eksempelvis kan man vælge et dæk med kraftige knopper foran, som er dér man særligt har brug for greb, og så et mindre markant dæk bagpå, så man kan få god fart på. MTB dæk kan vælges i et utal af kombinationer, så der er sjældent nogen begrænsninger for dine muligheder.

Hos Cykelexperten.dk finder du MTB dæk fra alle de store producenter som Pirelli, Specialized og Schwalbe så du er garanteret høj kvalitet og lang holdbarhed. Alle producenterne har modeller i både høje og lave prisklasser, samt dem derimellem, så der er noget for ethvert behov. Nogle af dækkene i sortimentet er desuden med tubeless-kompatibilitet så du ikke nødvendigvis behøver køre med dæk/slange setup. 

Her på siden finder du vores faste sortiment af mountainbike dæk af høj kvalitet. Hvis du søger noget helt specifikt er du desuden også velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning. Gennem vores mange leverandører har vi i mange tilfælde mulighed for at skaffe et endnu større udvalg af MTB-dæk. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon og mail. I vores Megastore i Vanløse, kan du få et kig på vores mange dæk og tage en snak med vores dygtige personale. Vi er flere entusiastiske mountainbikere der har god viden om, hvilket udstyr og hvilke dæk der matcher forskellige behov. På vores værksted hjælper vi desuden gerne med at skifte dækkene på din mountainbike.