6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Mountainbikes til børn


Mountainbikes til børn er den oplagte mulighed for at få de små med en tur i skoven. Cyklerne kan desuden også benyttes som skolecykler, og vil oftest kunne monteres med både skærme, lås og støtteben. Mountainbikes til børn bliver lavet i samme kvalitet som de tilsvarende voksenmodeller, og du vil tit kunne finde cykler i flere forskellige prislejer. Cyklerne er bygget til at tackle både skovstier og spor, mens en tur på landevejen naturligvis heller ikke vil være noget problem.

 Børne MTB

Mountainbikes til børn er det oplagte valg, hvis i gerne vil have en cykel der kan bruges til lidt af det hele. Cyklerne er hårdføre og kan håndtere hård behandling, og så er de klar til både landevej, skovstier og spor i skoven. Et kæmpe plus med en børne MTB er desuden, at de også ser godt ud. Det er sjældent ligegyldigt hvordan cyklen ser ud, når der skal vælges børnecykel, så en mountainbike med brede dæk, skivebremser og affjedring falder ofte i god jord. Kombinér det sporty design med et væld af fede farvekombinationer, og du har et populært valg. De fleste børne mountainbikes kan monteres med almindeligt udstyr som lås, skærme, støtteben og lygter, så de kan bruges til praktiske formål såvel som hyggeture i skoven.

Mountainbikes til børn er i princippet lavet på samme måde som dem til voksne. Cyklerne er udstyret med bredde dæk med knopper, der kan håndtere et ujævnt underlag og giver komfort på cyklen. Det er særligt dækkene der gør det muligt at benytte cyklen på f.eks. skovstier og spor, hvor et almindeligt dæk ville være tilbøjeligt til punkteringer og dårlig komfort. Desuden er cyklerne med affjedret forgaffel. De bredde dæk giver i forvejen godt med affjedring på cyklen, men den affjedrede forgaffel, giver ekstra støtte når underlaget bliver ujævnt. Affjedringen er primært en hjælp til de større børn, der godt kan køre cyklen hårdt. På de helt små cykler, og med børnenes lave vægt, er det primært en visuel faktor. Cyklerne kommer desuden med skivebremser, der sikrer at cyklen kan bremse effektivt under alle forhold. På de fleste af cyklerne er de to håndbremser suppleret af en klassisk fodbremse, der sikrer at barnet hele tiden har foden på bremsen.

Børne mountainbikes kan bruges over det hele, og er lavet af hårdføre komponenter der kan klare nogle tæsk. Nogle modeller er med indvendige gear og er derfor også praktiske til hverdagsbrug, mens andre er med udvendige gear og kan betegnes som 'rigtige' mountainbikes. Med udvendige gear kører cyklen hurtigere og kan håndtere stejlere stigninger end ellers. Disse modeller er til de børn der gerne vil køre på stier og spor, og som gerne vil have en rigtig hurtig cykel. Her på siden finder du vores samlede udvalg af mountainbikes til børn. Her er modeller fra nogle af de allerstørste og bedst kendte mærker som Kildemoes, Scott, Specialized og MBK. Kvaliteten er helt i top, så du er sikret super cykler til stærke priser. Vælg mellem masser af forskellige farver og designs. Har du spørgsmål til udvalget af børne mountainbikes er du altid velkommen i vores Megastore i Vanløse, hvor vi altid har masser af cykler på lager.