MBK Vitesse Junior Dreng 7g 2020

4.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

MBK Vitesse Junior er en letkørende cykel, der er bygget til hverdagens strabadser. Vitesse er udstyret med vedligeholdelsesvenlige kvalitetskomponenter så som gearene og et sæt stærke bremser.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

MBK er skabt til kvik og effektiv kørsel mellem hjem og skole, gymnasium, universitet, arbejde eller hvor som helst i byen, du skal hen i god fart – og gerne også god stil. MBK bliver til i en ung og skarp designprofil, der giver cyklerne attitude i gadebilledet. Effektiv geometri og teknik stimulerer sammen med designet en fin loyalitet over for MBK. Det kan vi mærke. Der er en god chance for, at en MBK-ejer ønsker sig en ny MBK igen en anden gang.

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Cykelstørrelser

CX Farver

mat blå/orange

CX Bremsetype

CX Geartype

CX Steltype

CX Cykel Modeller

CX Varetype

SW: Forgaffel

SW: Gear (Indvendig)

SW: Gearskifter (styr)

SW: Kranksæt

SW: Forbremse

SW: Frempind

SW: Styr

SW: Sadel

SW: Fælge

SW: Dæk

SW: Vægt

CX Børnecykel Størrelser

Du kunne også være interesseret i...