MBK Smogbuster 2 Dame 7g Rullebremse 2020 - Blå

5.699 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

MBK Smogbuster er en velkørende og komfortorienteret citybike med alt nødvendigt udstyr til dagligdagsbrug, såsom skærme, lås og bagagebærer med baglys. Cyklen er udstyret med 7 indvendige Shimano-gear og rullebremse foran og fodbremse bag.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

MBK er skabt til kvik og effektiv kørsel mellem hjem og skole, gymnasium, universitet, arbejde eller hvor som helst i byen, du skal hen i god fart – og gerne også god stil. MBK bliver til i en ung og skarp designprofil, der giver cyklerne attitude i gadebilledet. Effektiv geometri og teknik stimulerer sammen med designet en fin loyalitet over for MBK. Det kan vi mærke. Der er en god chance for, at en MBK-ejer ønsker sig en ny MBK igen en anden gang.

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

,

CX Årgang

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Farver

Mat gråblå

CX Geartype

CX Steltype

CX Varetype

SW: Bagagebærer

,

SW: Bagbremse

SW: Baglygte

SW: Cykelkurv

SW: Dæk

SW: Fælge

SW: Forbremse

SW: Forlygte

,

SW: Frempind

SW: Gear (Indvendig)

SW: Gearskifter (styr)

SW: Håndtag

SW: Kranksæt

SW: Lås

,

SW: Sadel

SW: Støtteben

,

SW: Styr

SW: Skærm

SW: Vægt

Du kunne også være interesseret i...