15.8%

MBK Smogbuster 2 Dame 7g Rullebremse 2019 - Sølv

5.699 DKK 4.799 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

MBK Smogbuster er en velkørende og komfortorienteret citybike med alt nødvendigt udstyr til dagligdagsbrug, såsom skærme, lås og bagagebærer med batteri baglys. Cyklen er også udstyret med dynamo forlygte, 7 indvendige Shimano-gear og rullebremser.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

MBK er skabt til kvik og effektiv kørsel mellem hjem og skole, gymnasium, universitet, arbejde eller hvor som helst i byen, du skal hen i god fart – og gerne også god stil. MBK bliver til i en ung og skarp designprofil, der giver cyklerne attitude i gadebilledet. Effektiv geometri og teknik stimulerer sammen med designet en fin loyalitet over for MBK. Det kan vi mærke. Der er en god chance for, at en MBK-ejer ønsker sig en ny MBK igen en anden gang

Steltype Aluminium
Gear 7 Indv. Shimano Nexus
Forbremse Rullebremse
Bagbremse Rullebremse
Fælge (+ hjulstørrelse
Kranksæt Aluminium Sølv 38T
 Skiftegreb Drejegreb
Forgaffel Stål
Dæk Bike Attitude Antipuncture by Panaracer 700Cx35
CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Farver

Mat sølv m. sort/rød

CX Geartype

CX Cykel Modeller

CX Bremsetype

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...