17.5% Tilbud

MBK MUD XP Pige 7g 24" 2019 - Sort/pink

3.999 DKK 3.299 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

MBK Mud XP Suspension er en mountainbike til raske drenge, der ikke altid kører lige hjem fra skole. Måske kræver svinkeærindet endda lidt ekstra af cyklen. Derfor er cyklen udstyret med affjedret forgaffel og skivebremser foran.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

MBK er skabt til kvik og effektiv kørsel mellem hjem og skole, gymnasium, universitet, arbejde eller hvor som helst i byen, du skal hen i god fart – og gerne også god stil. MBK bliver til i en ung og skarp designprofil, der giver cyklerne attitude i gadebilledet. Effektiv geometri og teknik stimulerer sammen med designet en fin loyalitet over for MBK. Det kan vi mærke. Der er en god chance for, at en MBK-ejer ønsker sig en ny MBK igen en anden gang

Steltype Aluminium
Gear 7g Indv. Shimano Nexus
Forbremse Skivebremse
Bagbremse Fodbremse
Fælge (+ hjulstørrelse 24”
Kranksæt
 Skiftegreb
Forgaffel Affjedring
Dæk
CX Cykel Farver (Pick)

,

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Børnecykel Størrelser

CX Bremsetype

, ,

CX Cykel Modeller

CX Cykelstørrelser

CX Farver

Matsort m. pink

CX Geartype

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...