MBK MUD XP Pige 3g 20" 2020 - lilla

3.599 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

MBK Mud XP er den perfekte mountainbike til børn, der ikke altid cykler direkte hjem fra skole. Ligesom en almindelig mountainbike, er Mud XP standhaftig i enhver situation. Med en Mud XP er der plads til masser af sjov.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

MBK er skabt til kvik og effektiv kørsel mellem hjem og skole, gymnasium, universitet, arbejde eller hvor som helst i byen, du skal hen i god fart – og gerne også god stil. MBK bliver til i en ung og skarp designprofil, der giver cyklerne attitude i gadebilledet. Effektiv geometri og teknik stimulerer sammen med designet en fin loyalitet over for MBK. Det kan vi mærke. Der er en god chance for, at en MBK-ejer ønsker sig en ny MBK igen en anden gang

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Børnecykel Størrelser

CX Bremsetype

, ,

CX Cykel Modeller

CX Cykelstørrelser

CX Farver

mørk lilla/lilla

CX Geartype

SW: Bagbremse

SW: Sadel

SW: Kranksæt

SW: Støtteben

SW: Vægt

SW: Styr

SW: Forbremse

SW: Forgaffel

SW: Dæk

SW: Gear

SW: Frempind

SW: Gearskifter (styr)

Du kunne også være interesseret i...