MBK MUD DNA Dreng 3g 26" 2020 - grøn

4.199 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

MBK Mud DNA er en mountainbike til børn, der elsker at cykle, om det er til skole eller i fritiden ude i skoven. Cyklens har et veludført aluminiumsstel, der kombineret med en affjedrende forgaffel og mekaniske skivebremser både er sjov og sikker.

Varen er udsolgt. Kontakt os for lagerstatus – tryk her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

MBK er skabt til kvik og effektiv kørsel mellem hjem og skole, gymnasium, universitet, arbejde eller hvor som helst i byen, du skal hen i god fart – og gerne også god stil. MBK bliver til i en ung og skarp designprofil, der giver cyklerne attitude i gadebilledet. Effektiv geometri og teknik stimulerer sammen med designet en fin loyalitet over for MBK. Det kan vi mærke. Der er en god chance for, at en MBK-ejer ønsker sig en ny MBK igen en anden gang

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Børnecykel Størrelser

CX Bremsetype

, ,

CX Cykel Modeller

CX Cykelstørrelser

CX Farver

mat grøn/blank blå pet

CX Geartype

CX Varetype

SW: Bagbremse

SW: Sadel

SW: Kranksæt

SW: Støtteben

SW: Vægt

SW: Styr

SW: Forbremse

SW: Forgaffel

SW: Dæk

SW: Gear

SW: Frempind

SW: Gearskifter (styr)

Du kunne også være interesseret i...