24.2% Tilbud

MBK Girlstyle 20" 3g Hvid - KAMPAGNE

3.299 DKK 2.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

MBK Girlstyle børnecyklen til piger er på et let aluminiumsstel og med gode aluminiumskomponenter som fælge og bagagebærer og smarte detaljer. En fræk pigecykel.

Ryd

Stel: Aluminium.

Gear: 3 indvendige Shimano Nexus.

Bremser: Fælgbremse for og fodbremse bag.

Dæk: VRB-212, 20″x1,75.

Andet: Støtteben, bagagebærer og lås.

MBK Junior

Unge fartdjævle vil rejse overalt. Under alle forhold. MBK Junior er designet til at håndtere og klare enhver udfordring der kommer med en ung rytter. Dette er brilliant udseende, perfekt funktionalitet og høj kvalitet til en køretur for livet. Nyd den!

MBK er stilfuldt dansk design, uforlignelig funktionalitet og kvalitet hele vejen igennem. Vores passion er for livet…

 

CX Gear Antal

CX Dame el Herre

CX Børnecykel Størrelser

CX Cykel Modeller

CX Geartype

CX Steltype

CX Farver

Snow White

Du kunne også være interesseret i...