MBK Concept 8g Dame 2018 - Hvid

4.799 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

MBK Concept er en sportscykel med 8 udvendige gear og effektive hydrauliske skivebremser. MBK Concept er en letkørende og sporty streetbike med double-butted letvægtsstel og det bedste udstyr. MBK Concept transporterer dig effektivt rundt til alle de steder, du har brug for at komme. Men Concept er også tænkt som køreglæde og aktiv fritid, så prøv den til et svinkeærinde.

Ryd

MBK er skabt til kvik og effektiv kørsel mellem hjem og skole, gymnasium, universitet, arbejde eller hvor som helst i byen, du skal hen i god fart – og gerne også god stil. MBK bliver til i en ung og skarp designprofil, der giver cyklerne attitude i gadebilledet. Effektiv geometri og teknik stimulerer sammen med designet en fin loyalitet over for MBK. Det kan vi mærke. Der er en god chance for, at en MBK-ejer ønsker
sig en ny MBK igen en anden gang.

SteltypeAluminium
Gear8 Udv. Shimano Nexus
ForbremseHydraulisk skivebremse
BagbremseHydraulisk skivebremse
Fælge (+ hjulstørrelse700Cx28
KranksætAluminium sort 46T
SkiftegrebTommelskifter
ForgaffelStål
DækBike Attitude Kevlar 700×28
Særligt udstyr
CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Farver

Hvid

CX Geartype

CX Cykel Modeller

CX Bremsetype

CX Steltype

CX Cykelstørrelser

, ,