10% Tilbud

MBK Concept 6Six Herre 7g Rullebremse 2018 - Sortguld

5.999 DKK 5.399 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

MBK Concept 6Six-serien er for dig, der vil have en stilet sportscykel til hverdagsbrug og fritid. Kæde, kabelog kranksæt matcher cyklens grafik. Leveres med 7 indvendige gear og vedligeholdelsesfrie rullebremser.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

MBK er skabt til kvik og effektiv kørsel mellem hjem og skole, gymnasium, universitet, arbejde eller hvor som helst i byen, du skal hen i god fart – og gerne også god stil. MBK bliver til i en ung og skarp designprofil, der giver cyklerne attitude i gadebilledet. Effektiv geometri og teknik stimulerer sammen med designet en fin loyalitet over for MBK. Det kan vi mærke. Der er en god chance for, at en MBK-ejer ønsker sig en ny MBK igen en anden gang.

Steltype Aluminium
Gear 7 Indv. Shimano Nexus
Forbremse Rullebremse
Bagbremse Rullebremse
Fælge (+ hjulstørrelse 700Cx28
Kranksæt Aluminium Rød 46T
Skiftegreb Tommelskifter
Forgaffel Stål
Dæk Bike Attitude Antipuncture by Panaracer 700×28
Særligt udstyr
CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Farver

Mat Sortguld

CX Geartype

CX Cykel Modeller

CX Bremsetype

CX Steltype

CX Cykelstørrelser

, ,

Du kunne også være interesseret i...