15% Tilbud

MBK Concept 6Six Dame 7g Rullebremse 2018 - Sort (Udstillingsmodel)

5.999 DKK 5.099 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

MBK Concept 6Six-serien er for dig, der vil have en stilet sportscykel til hverdagsbrug og fritid. Kæde, kabelog kranksæt matcher cyklens grafik. Leveres med 7 indvendige gear og vedligeholdelsesfrie rullebremser.

Ryd

Vi har købt 2018 udstillingen af alle MBK 2018 modeller. Derfor kan vi sælge dem til nedsat pris allerede! Cyklen har ikke kørt på gaden, kun stået på udstilling! Der kan forekomme mindre ridser og skrammer. Vi anbefaler at ringe ind, eller bese den i butikken.

Varenummer: N/A Kategorier: , , Brand:

MBK er skabt til kvik og effektiv kørsel mellem hjem og skole, gymnasium, universitet, arbejde eller hvor som helst i byen, du skal hen i god fart – og gerne også god stil. MBK bliver til i en ung og skarp designprofil, der giver cyklerne attitude i gadebilledet. Effektiv geometri og teknik stimulerer sammen med designet en fin loyalitet over for MBK. Det kan vi mærke. Der er en god chance for, at en MBK-ejer ønsker sig en ny MBK igen en anden gang.

SteltypeAluminium
Gear7 Indv. Shimano Claris
ForbremseRullebremse
BagbremseRullebremse
Fælge (+ hjulstørrelse700Cx28
KranksætAluminium Grøn 46T
SkiftegrebTommelskifter
ForgaffelStål
DækBike Attitude Antipuncture by Panaracer 700×28
Særligt udstyr
CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Farver

Sort

CX Geartype

CX Cykel Modeller

CX Bremsetype

CX Steltype

CX Cykelstørrelser

, ,