MBK Concept 2Two Herre 7g Rullebremse 2020 - Sølv

5.699 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

MBK Concept 2Two er en nytænkt sportscykel og én af MBK’s helt store nyheder i 2020.

Cyklen kombinerer klassiske og moderne design-elementer, som tilsammen skaber et stilrent og unikt udseende, der ikke før er set i MBK. Samtidig er Concept 2Two fyldt med vedligeholdelsesvenlige kvalitetskomponenter såsom en komfortabel sadel og håndtag såvel som et skærmsæt og indvendige gear.

Concept 2Two er ideel til hverdagsbrug gennem byens gader såvel som til fritidsture på landevejen.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

MBK er skabt til kvik og effektiv kørsel mellem hjem og skole, gymnasium, universitet, arbejde eller hvor som helst i byen, du skal hen i god fart – og gerne også god stil. MBK bliver til i en ung og skarp designprofil, der giver cyklerne attitude i gadebilledet. Effektiv geometri og teknik stimulerer sammen med designet en fin loyalitet over for MBK. Det kan vi mærke. Der er en god chance for, at en MBK-ejer ønsker sig en ny MBK igen en anden gang.

CX Cykelstørrelser

,

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Farver

Sølv

CX Geartype

CX Steltype

CX Varetype

SW: Bagagebærer

SW: Bagbremse

SW: Baglygte

SW: Cykelkurv

SW: Dæk

SW: Fælge

SW: Forbremse

SW: Forlygte

SW: Frempind

SW: Gear (Indvendig)

SW: Gearskifter (styr)

SW: Håndtag

SW: Kranksæt

SW: Lås

SW: Sadel

SW: Støtteben

SW: Styr

SW: Skærm

,

Du kunne også være interesseret i...