15.6%

MBK City ML3 7g Dame 2019 - Sort

4.499 DKK 3.799 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

MBK City ML3 er særligt egnet til som transportmiddel til arbejde, studie, indkøb og fritid. Med sine enkle løsninger og en behagelig og praktisk kørestilling svarer denne cykel på ønskerne fra cyklister med sammensatte og mangeartede opgaver. Oplev kvalitet med Centurion på indkøb, i skoven eller fra A til B i hverdagen.

Varen er midlertidigt udsolgt. Kontakt os for lagerstatus – tryk her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Tag: Brand:

MBK er skabt til kvik og effektiv kørsel mellem hjem og skole, gymnasium, universitet, arbejde eller hvor som helst i byen, du skal hen i god fart – og gerne også god stil. MBK bliver til i en ung og skarp designprofil, der giver cyklerne attitude i gadebilledet. Effektiv geometri og teknik stimulerer sammen med designet en fin loyalitet over for MBK. Det kan vi mærke. Der er en god chance for, at en MBK-ejer ønsker sig en ny MBK igen en anden gang.

Steltype Aluminium
Gear

7 indv. Shimano Nexus

Forgaffel Stål
Fælge (+ hjulstørrelse) 700C
Forbremse

V-bremse

Bagbremse

Fodbremse

Skiftegreb

7 gear

Kranksæt
Dæk
Særligt udstyr Skærme, Lås, Baglygte, Bagagebærer, Støttefod

 

CX Cykelstørrelser

,

CX Gear Antal

CX Bremsetype

,

CX Cykel Farver (Pick)

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Geartype

CX Steltype

CX Farver

Mat sort/guld

Du kunne også være interesseret i...