31.6% Tilbud

MBK Airborn Junior 7g 26" 2018

3.799 DKK 2.599 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

MBK Airborn Junior er en lækker og smart hverdagscykel med 7 udvendige shimano-gear. Airborn er udstyret med en effektiv skivebremse foran.

Ryd

MBK er skabt til kvik og effektiv kørsel mellem hjem og skole, gymnasium, universitet, arbejde eller hvor som helst i byen, du skal hen i god fart – og gerne også god stil. MBK bliver til i en ung og skarp designprofil, der giver cyklerne attitude i gadebilledet. Effektiv geometri og teknik stimulerer sammen med designet en fin loyalitet over for MBK. Det kan vi mærke. Der er en god chance for, at en MBK-ejer ønsker sig en ny MBK igen en anden gang

Steltype Aluminium
Gear 7 Udv. Shimano Nexus
Forbremse Mekanisk skivebremse
Bagbremse V-Bremse
Fælge (+ hjulstørrelse 26”
Kranksæt 44T Sort
Skiftegreb Drejegreb
Forgaffel Aluminium
Dæk 26×1 3/8 Sort med refleks
Særligt udstyr
CX Børnecykel Størrelser

CX Bremse Serie

CX Bremsetype

,

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Gear Antal

CX Geargruppe

CX Geartype

CX Steltype

CX Årgang

CX Cykelstørrelser

CX Farver

Matsort

Du kunne også være interesseret i...