26% Tilbud

MBK Airborn 7g Herre Blå + Udstyr - KAMPAGNE

7.295 DKK 5.399 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

MBK Airborn er en letkørende streetbike – en sporty cykel med dobbelt-buttet stel og det bedste udstyr. MBK Airborn er bl.a. “født” med flotte aluminiumsskærme.

Ryd
Varenummer: MBK_Airborn_7g_Herre_Bl___2016-1 Kategorier: , Tag: Brand:

Stel: Aluminium.

Gear: 7 indvendige Shimano Nexus.

Bremser: Shimano rullebremser for og bag. 

Dæk: Schwalbe Spicer 700x30c K-Guard, punkterhæmmende.

Andet: Aluminumsskærme

MBK

”MBK er stilfuldt dansk design, uforlignelig funktionalitet og kvalitet hele vejen igennem. Vores passion er for livet…”

 

MBK Street

”Når du er på cykeltur langt væk hjemmefra, bør du aldrig nøjes med det næstbedste. At vælge en MBK Streetbike er beslutningen om aldrig at gå på kompromis. 
Dette er cyklen der ved at kombinere høj ydelse og perfekt afbalanceret design, giver dig en maskine der sikrer dig spændende ture.”

 

 

 

Master Cykelstørrelse & Master MBK Farve

, ,

CX Cykel Modeller