MBK Airborn 16g Dame 2018 - Hvid

6.399 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Airborn er en letkørende sportscykel med effektive hydrauliske skivebremser og et skarpt design. Airborn er udstyret med 16 udvendige gear, så ingen bakker er for stejle. Du får altså en cykel ideel til bytrafik og pendling, og samtidig er du klar til længere ture rundt i landet. God, hurtig og stabil hverdagscykel.

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , , Brand:

MBK er skabt til kvik og effektiv kørsel mellem hjem og skole, gymnasium, universitet, arbejde eller hvor som helst i byen, du skal hen i god fart – og gerne også god stil. MBK bliver til i en ung og skarp designprofil, der giver cyklerne attitude i gadebilledet. Effektiv geometri og teknik stimulerer sammen med designet en fin loyalitet over for MBK. Det kan vi mærke. Der er en god chance for, at en MBK-ejer ønsker sig en ny MBK igen en anden gang.

SteltypeAluminium
Gear16 udv. Shimano Claris
ForbremseSkivebremse
BagbremseSkivebremse
Fælge (+ hjulstørrelse700×28
KranksætAluminium sølv 34T
SkiftegrebTommelskifter
ForgaffelStål
DækBike Attitude Antipuncture by Panaracer 700×28
Særligt udstyr
CX Cykel Farver (Pick)

,

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Cykelstørrelser

, ,

CX Farver

Sølv

CX Geartype

CX Cykel Modeller

CX Bremsetype

CX Steltype