25% Tilbud

Livall Bling Helmet BH60 m. nødopkald, lys, højtalere m.v., HVID

1.599 DKK 1.199 DKK

Betal først i næste måned!Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her.Find HjelmstørrelseEr du i tvivl om hvilken størrelse cykelhjelm du skal vælge. Så kan du læse vores lille guide og få hjælp til hvordan du måler dig frem! Gå til guide.Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Verdens vildeste cykelhjelm! Den første cykelhjelm i verden der integrerer musik, kommunikation og “smart lys”. Sikkerhed er en af de vigtigste ting i livet, også når du cykler skal det være en primær overvejelse, og det er sådan ideen om Livall cykelhjelmen er opstået!

Ryd
Varenummer: Livall_Bling_Helmet_BH60_m__n__dopkald__lys__h__jtalere_m_v___HV Kategorier: , , , Brand:

-Fjernbetjerning til Livall’s cykelhjelm via bluetooth
-Modtage opkald via mobil
-Walkie Talkie funktion
-tryk og tal -Aktivere kamera
-Optage film og tag billeder under turen
-Hør musik via højtalerne mens du cykler
-Skift nummer via fjernbetjerningen.
-Styre LED lys på hjelmen

Varenr: LBHA205E6024121

BH60 modellen er designet til racercykel entusiaster. Kommunikationsværktøjet inde i hjelmen er baseret på Bluetooth-teknologien, der skaber adgang til din telefon. Du kan også via en walkie talkie-funktion kommunikere direkte med andre der bruger Bling hjelmene, og de indbyggede Bluetooth 4.0-højttalere lader dig også nyde musik fra din yndlings-streamingtjeneste.

Omdrejningspunktet er din telefon, den medfølgende software og den lille fjernbetjening, som du kan montere på styret.
Med fjernbetjeningen BLING JET har du en kommendocentral, der giver dig adgang til telefonens funktioner.
Mobil holderen (som kan købes seperat for kr. 399,-) har indbygget power bank, der kan holde telefonen forsynet med strøm, mens du er på farten.
Til den mere seriøse cyklist finder man en stribe analysefunktioner til eksempelvis måling af kadence (Verdens mindste Kadence måler købes seperat for kr. 399,-), afstand eller hastighed.

Desuden kan du anvende fjernbetjeningen til at tage billeder eller video via telefonen, mens du cykler afsted.

Livall BH60 Bling Hjelm

Master Farve & Hjelm størrelse