6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Krops- og tøjpleje


Her på siden finder du vores samlede udvalg af krops- og tøjpleje til cykling. Her er produkter der gør cykelturen en hel del sjovere, og produkter der hjælper med at holde dit dyrt indkøbte cykeltøj rigtigt ved lige. Her finder du plejeprodukter fra nogle af de største producenter på markedet, så du er garanteret den højest mulige kvalitet uanset hvilke produkter du vælger. Se hele udvalget her på siden.

 Plejemidler til krop og tøj

Det er vigtigt at pleje både krop og tøj hvis man vil have det meste ud af sin oplevelse på cyklen. Hvis man træner regelmæssigt er det vigtigt at passe på sig selv, og heldigvis er der masser af produkter at vælge fra, der kan hjælpe dig med netop dette. Du kender sikkert den klassiske buksefedt, der mindsker friktionen mellem hud og shorts, så man kan køre længere og flere dage i træk. Buksefedt har desuden også en bedøvende og kølende effekt, og hjælper med at forebygge f.eks. siddesår. Buksefedt er fast inventar i hverdagen for alle seriøse cykelryttere, da det øger komforten og mindsker chancen for skader markant.

Udover buksefedt er der mange andre plejemidler til cykling i form af varmecreme, barberskum, massageolie og andet. Alle produkterne har vigtige funktioner der øger komforten både på og af cyklen. Desuden findes der også masser af produkter der hjælper med at pleje dit cykeltøj. F.eks. har cykeltøj bedst af at blive vasket med de rette produkter. Assos laver for eksempel vaskemiddel specifikt tilegnet cykeltøj, der gør tøjet effektivt rent og samtidig bevarer alle dets funktioner på bedste vis. Cykeltøj er ikke billige produkter, og det er derfor en kæmpe fordel at bruge produkter der er lavet til at passe ordentligt produkterne. Så kan du få større glæde af dem både nu og i længere tid.

Krops- og tøjpleje til cykling er en kategori med masser af smarte produkter, man som motionist måske ikke har taget stilling til. Alle produkterne er dog udviklet med fokus på brugeren, og er med til at give dig en samlet bedere oplevelse på cyklen. Produkterne er udviklet af nogle af markedets største producenter, så du er sikret høj kvalitet uanset hvad du vælger. Har du spørgsmål til udvalget er du altid velkommen til at besøge os i Megastore i Vanløse, eller kontakte os på telefon eller mail.