6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Kranksæt


Her finder du vores samlede udvalg af kranksæt til cykler. I sortimentet er der kranksæt i alle prislejer og til stort set alle behov. Du finder desuden løse pedalarme samt watt-kranksæt, hvis du vil tage din træning til det næste niveau. Du kan altid kontakte os, hvis du søger et helt specifikt produkt, eller har brug for hjælp til at vælge det helt rigtige sæt til dig og din cykel. 


 Kranksæt til din cykel

Kranksættet på en cykel skal skiftes med jævne mellemrum, for at din cykel kan køre under de bedst mulige betingelser. Kranksættet kan skiftes ud til ét af samme slags, men du kan også benytte det som en mulighed for opgradering af din cykel. Særligt på racercykler og mountainbikes har sættet stor betydning for hvor godt cyklen kører. Kranken har nemlig meget at sige i forhold til hvor nemt pedalerne kører rundt, og hvor meget eller lidt modstand du har i dit tråd. Nogle kranksæt er desuden i carbon, så du er garanteret den lavest mulige vægt på din cykel.

Mange benytter muligheden på deres sportscykel til at få monteret et watt-kranksæt. Med et watt-kranksæt kan du måle dit watt output meget præcist, så du kan strukturere din træning og blive endnu stærkere. Watt er den mest præcise måleenhed for den indsats du leverer, og stiger og falder på meget kort tid, modsat den klassiske pulsmåler. Watt kranksæt kan monteres på de fleste cykler, men du kan med fordel forhøre dig hos vores værksted om dine muligheder for at få et sådan komponent monteret.

Kranksættet på cyklen omfatter for de fleste cykler klinger og pedalarme som en samlet enhed. Sættet kommer oftest i to dele, og monteres på hver sin side af cyklens krankboks. Mange af produkterne i vores sortiment er fra kendte producenter som Shimano og SRAM, hvor du er sikret høj kvalitet og super funktionalitet, uanset hvilket prisniveau du ender på. Ligesom det er tilfældet med geargrupper, kommer kranksæt i mange forskellige modeller og prisniveauer. Kranksættene følges almindeligvis med resten af geargruppen, så hvis du f.eks. har en racercykel med Shimano Ultegra, vil kranksættet for det meste også være et Ultegra sæt.

Har du spørgsmål til vores udvalg af kranksæt til cykler, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Her sidder vi klar alle ugens dage til at hjælpe dig godt på vej. På vores værksted i Megastore i Vanløse hjælper vi desuden gerne med at udskifte kranksættet på din cykel.