6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Kraftige cykellygter


På denne side finder du vores samlede udvalg af kraftige cykellygter. En kraftig cykellygte er et must, hvis du pendler hele året eller motionerer i de mørke aftentimer. Lygterne er kendetegnet af kraftige lyskegler, der afhængig af styrke kan oplyse terrænet foran dig. Lygterne har til formål at udvide den periode du normalt har til rådighed til træning og transport, og giver dig fuld synlighed på selv de mørkeste dage.

Alt i kraftige cykellygter


Hos Cykelexperten.dk fører vi kraftige cykellygter fra alle de store mærker. Eksempelvis finder du lygter fra Cateye, Specialized, Knog, Giant og Lezyne, alle af høj kvalitet og med et væld af forskellige modeller i sortimentet. Alle cykellygterne er nøje udvalgt, så du er sikret høj kvalitet, stærke priser og lang holdbarhed. Med et væld af forskellige prisniveauer er der noget for enhver smag, hvad enten du søger en cykellygte til transportturen i byen, eller en lygte til at lyse sporet op for dig i skoven.

Kraftige lygter til de mørke dage

En kraftig cykellygte gør det muligt at benytte cyklen på alle tider af døgnet. Herhjemme bliver det hurtigt mørkt i vinterhalvåret, hvorfor en god cykellygte kan være et fantastisk redskab til at udvide træningsmulighederne. Mange mountainbikers dyrker mørketræning, eller såkaldte night rides, som træning og her er en kraftig cykellygte et helt essentielt redskab. Pendler man på cyklen hele året, eller har planer om det, kan en kraftig cykellygte desuden være en god tilføjelse til cykelturen, både for at øge rytterens egen synlighed, og for at lyse områder uden vejbelysning op.

Kører du i områder uden vejbelysning, anbefales normal lygter med minimum 500 lumen lysstyrke. Skal lygten bruges i skoven eller på særligt lange træningsture, bør lysstyrken være endnu kraftigere.

Stort udvalg af cykellygter

Hos Cykelexperten.dk finder du et kæmpe udvalg af kraftige cykellygter. Både online og i butikken finder du et stort sortiment af kvalitetslygter fra alle de store brands. Vi sidder klar alle ugens dage på både telefon og mail, så du kan få svar på alle dine spørgsmål. Besøg os også gerne i Megastore i Vanløse hvor vi altid har masser af lygter på lager. Her har du mulighed for at både se og afprøve de enkelte modeller, så du er sikker på at finde den helt rigtige cykellygte.